|||

Selvpåført kalenderbenspænd

Nogle gange bliver jeg sgu lidt irriteret på mig selv, når jeg pludselig kaster mig ud i små hverdagsnørde-projekter som har begrænset værdi, og ganske ofte stritter direkte imod mit ønske om at gøre tingene så enkle og overskuelige som muligt.

Case in point:

Fordi jeg har det lidt stramt med Googles dataindsamling forsøger at jeg begrænse antallet af Google-tjenester i hverdagen.

Seneste fik jeg så næsten ud af det blå ideen om at skifte til iCloud-kalendere i stedet for Google-kalendere, for at se om det kunne virke – og det gør det jo, til mine behov.

(Og ja, her er jeg helt klar over at jeg mere og mere havner i Æble-haven, men i det mindste er deres forretning ikke baseret på at trawle mine data og mine aktiviteter igennem).

Anyway, nu er jeg så i den situation, at jeg har dobbelt op på alle mine kalendere og aftaler de næste 14 dage (prøvetiden), men det er ikke det værste (for jeg kan bare vælge hvilke kalendere mine apps skal vise).

Det værste er, at jeg er nødt til alligevel at have et par Google-kalendere til både private og professionelle formål - og så er jeg jo ligevidt 😬

Eller, det er næsten endnu værre; for nu har jeg BÅDE iCloud- og Google-kalendere, jeg skal forholde mig til.

Derfor har jeg også en snigende fornemmelse af, at jeg snart er tilbage på kun at bruge Google-kalendere.

Et skridt til siden og en baglæns kolbøtte.

Jeez.

Up next is i havnen Baglæns kolbøtte …og i går gik jeg så tilbage til Google Calendar. Suk
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde