|||

På besøg i det gamle moderskib

I dag var jeg lige ude forbi DR for at indtale et par dokumentarer - en lille sidegesjæft jeg synes er både hyggelig og interessant.

(Parantetisk: de første dokumentarer jeg indtalte i DR var de kontroversielle historier om skattely 💰, men på det seneste har jeg primært lagt stemme til BBC-ting om dyreliv og natur 🐨. Ikke mindre spændende, men afgjort noget andet 😜).

Anyway, det var egentlig bare for at sige, at selvom jeg efterhånden har været selvstændig i halvandet år, så er det stadig lidt sært at være ude i DR - også selvom det ikke var det første sted jeg arbejdede (jeg har både haft skrivebord i Ewaldsgade, i Radiohuset, i TV-Byen og i DR Byen).

Det er ikke trist - bare nostalgisk, og det føles stadig lidt som…hjem, i mangel af et bedre ord for en arbejdsplads, jeg stadig holder meget af, uanset den ikke længere rigtig er min.

Undtagen altså når jeg fortæller om babysæler, næseaber, regnskove eller pungflyveegerner…

Up next iPhone-fotografering i den tunge klasse Vinderne af årets iPhone Photography Awards er blevet offentliggjort, og der er virkelig mange smukke billeder - igen! Jeg synes i al ubeskedenhed, Tropenat Øj, det var sgu lige en tand for varmt i nat - fordi vi ikke rigtig kan lave gennemtræk uden at åbne til den trafikerede vej og lidt for meget støj.
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg