|||

Oy, vey. Kom til at trykke på en knap i dag

…og pludselig havde jeg bestilt en ny iPhone.

Det er en lang historie, og involverer blandt andet et familiemedlem, der længe har ønsket at overtage min “gamle” iPhone X - men alligevel.

Nå, nu hvor bestillingen er lavet, så glæder jeg mig jo alligevel - og som jeg plejer at sige: jeg tjener mine egne penge, og har sparet sammen, og så må man gerne. Tror jeg nok.

Jeg bestilte forresten en 6.5’’ Max denne gang - har flere år ønsket mig at prøve den store model, og nu skulle det så være. Tænker også at med de kameraer og den opgraderede skærm bliver det en oplevelse af have lidt ekstra plads.

Nu kommer så den lange, lange ventetid på UPS-bilen…

Up next Oy, vey. Kom til at trykke på en knap i dag …og pludselig havde jeg bestilt en ny iPhone. Det er en lang historie, og involverer blandt andet et familiemedlem, der længe har ønsket at overtage Hygge er …at bruge hele lørdag morgen på at tegne diagrammer for ny backup-strategi. Igen
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot