|||

Oy, vey. Kom til at trykke på en knap i dag

…og pludselig havde jeg bestilt en ny iPhone.

Det er en lang historie, og involverer blandt andet et familiemedlem, der længe har ønsket at overtage min “gamle” iPhone X - men alligevel.

Nå, nu hvor bestillingen er lavet, så glæder jeg mig jo alligevel - og som jeg plejer at sige: jeg tjener mine egne penge, og har sparet sammen, og så må man gerne. Tror jeg nok.

Jeg bestilte forresten en 6.5’’ Max denne gang - har flere år ønsket mig at prøve den store model, og nu skulle det så være. Tænker også at med de kameraer og den opgraderede skærm bliver det en oplevelse af have lidt ekstra plads.

Nu kommer så den lange, lange ventetid på UPS-bilen…

Up next Oy, vey. Kom til at trykke på en knap i dag …og pludselig havde jeg bestilt en ny iPhone. Det er en lang historie, og involverer blandt andet et familiemedlem, der længe har ønsket at overtage Hygge er …at bruge hele lørdag morgen på at tegne diagrammer for ny backup-strategi. Igen
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft