|||

Okay, det løb så lidt af sporet…

Optændt af min beslutning om at flotte mig med OmniFocus-suiten af task managers som års-bonus til mig selv (tak, chef!) begyndte jeg (igen-igen) at lave lidt research på eventuelle alternativer.

Og der er mange derude, skulle jeg hilse at sige. Desværre ingen, der lige præcis opfylder mine mange behov og ønsker 100%. Så det er noget med at finde en balance og indgå kompromis.

Man kunne selvfølgelig også bare brug papir…Man kunne selvfølgelig også bare brug papir…

Denne gang faldt jeg over Sorted, der kombinerer todo-liste og kalenderaftaler på en ret lovende facon, men som mangler en Mac-app (som de dog lover er på vej).

Og så blev jeg ret fascineret af GoodTask 3, der bruger Apples egne Reminders og Calendars-apps som infrastruktur, men laver en masse ekstra funktioner ovenpå. Det er ret niffigt.

Det store spørgsmål er selvfølgelig, om jeg - selvom jeg hygger mig gevaldigt - orker både at flytte en masse opgaver og projekter over i GoodTask og i OmniFocus for at teste?

Men hey, hvad skulle man ellers bruge sin juleferie til?

Up next Dagens indkøb 3 kilo grønne kaffebønner. 1 flaske bourgogne (rød). 1 flaske champagne. 1 mikrofiber støvkost. #rocknroll Juleferiestemning Det er pænt farligt at ramme tirsdag eftermiddag og have fornemmelse af, at det er fredag. Oven i købet at det er fredag lige op til juleferie…
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg