|||

Nyt bræt igen-igen

Halløj, så skriver jeg pludselig på et nyt keyboard igen!

Denne gang er det et svensk Penclic, som jeg købte fordi jeg ikke var helt parat til at trykke på aftrækkeren for et sejt mekanisk (selvbyg-)tastatur.

Det er i en noget andet kategori end min låner fra keyboard-guru Esben - se tidligere post.

Det er et membran-tastatur, det er helt fladt, det er Bluetooth, så det kan skifte mellem både macOS, iOS, Windows og Android - og det er fint.

Til gengæld er det ikke specielt lækkert at se på med sine mange klistermærke-bogstaver og -tegn (selvom det trods alt er sort)

Fladt og ganske anvendeligtFladt og ganske anvendeligt

Jeg har stort set kun skrevet disse ord på det, men det føles faktisk ganske okay. Det minder mig ganske meget om et Apple Magic keyboard 2, måske lidt mere clicky og lidt mindre blødt, men det passer mig fint.

Jeg tror sagtens jeg kan arbejde på det her :-)

Update: Jeg er faktisk stadig ganske tilfreds med at skrive på det. Okay taktil fornemmelse, og tæt nok på MacBook-tastaturet til at det er nemt at skifte.

Men jeg har opdaget en bug. Sådan cirka hveranden gang jeg skriver et ‘e’ efterfulgt af et ‘r’ eller et ‘t’, så kommer der et dobbelt ‘e’.

Sådan her: prøver, skriveer, venter, mangler, sigeer finder, leder, skriveer, prøveer…

Det er forholdsvist irriterende. Jeg er kun lige gået igang med at snuse, men det minder jo desværre lidt om tidligere tastatur-kvaler på MacBooks - selvom det altså er kommet på Penclic-brættet, ikke selve den bærbare… Mystisk.

Up next Oh noes - where did the time go Knapper og dem der trykker på dem Jeg tror jeg skal læse den her bog om knapper og hvad de gør ved os som mennesker ⏯️ Den hedder “Power Button - A History of Pleasure, Panic, and
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot