|||

Når systemer knækker

Jeg har sådan en uge, hvor jeg synes alle mine apps og tjenester er propfulde af bugs, og jeg sender crash-rapporter og support-spørgsmål til højre og venstre.

Bare i dag har jeg sendt to crash-logs til Fantastical (suk), og jeg har to løbende supportsager hos hhv. TickTick og pCloud.

TickTick er jo en app/tjeneste jeg udforsker til planlægning og task management i disse dage, men de slås altså temmelig meget med at få syncet kalenderen med iCloud og Google – så hvis jeg fx retter en gentagende aftale i TickTick, så bliver jeg ikke spurgt om det kun er den specifikke event eller alle de efterfølgende, jeg vil rette i. Det er jo tosset.

De har dog lovet at tage den videre som feature request.

I pCloud slås jeg med den automatiske billedupload (til backup, i parallel med iCloud sync af Photos). Appen plejer at være smart nok til at kigge i iPhonens kamerarulle og kun tage fotos og video derfra til upload, men nu er den pludselig begyndt at hive alle billed- og videofiler ind fra alle mapper – podcastlogoer, screenshots, coverbilleder fra ebøger og så videre.

Foreløbig er jeg i det stadie, hvor jeg bare prøver at få folkene til overhovedet at forstå hvad der sker.

Det er på tidspunkter som dether at jeg tænker på folk som mine forældre, der godtnok må være fuldstændig på glatis, når tingene ikke virker.

De har ingen chancer for selv at forsøge at løse problemet, og de har også svært ved overhovedet at finde ud af hvordan man kommer i kontakt med nogle der kan hjælpe.

Up next På domkirken i Ribe Tooghalvtreds ting Tom lærte i tyvetoogtyve Tom Whitwell har i efterhånden mange år publiceret en liste med 52 sjove, sære, spændende, overraskende, nyttige eller frygtelige fakta han har lært
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot