|||

Månejalousi

Som de fleste nok har bemærket sig, så er det i dag 50 år siden Neil og Buzz satte støvler på Månen. Det var en præstation, som altid har grebet mig og imponeret mig.

Og så må jeg også indrømme, at den også altid har gjort mig misundelig - dels fordi jeg ikke lige var astronaut og kunne være med, og - lidt mere nede på jorden - dels fordi jeg ikke engang er gammel nok til at have fulgt missionen og set landingen live i tv dengang.

Heldigvis så jeg fornyligt den fantastiske Apollo 11-dokumentar, og følte nærmest, at det var som at (gen-)opleve hele missionen.

Up next Fin naturstemning i Bute Park 12 faner Det er vist efterhånden en fast tilbagevendende selvoptaget klagesang, at jeg brokker mig - på skrømt - over at være faldet i endnu et
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak