|||

Kom til at trykke på købeknappen alligevel

For små to uger siden var jeg voldsomt kæk her på bloggen, da jeg (i første omgang) lod kortet blive i lommen og ikke købte en ny stream-boks fra Bluesound.

Det holdt så lige under 14 dage, til lørdag morgen, hvor jeg alligevel gik ned i min lokale Klop og købte den.

Men…hvis jeg nu siger, at jeg er virkelig glad for den, og at det er en tidlig fødselsdagsgave til mig selv, er det så ikke okay?

Up next Solformørkelse fejlskud Dagens arbejdsplads under egen
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot