|||

Grundstofdag har fået sin egen side

Jeg har efterhånden mange gange forsøgt at sprede ideen om at man bør fejre Grundstofdag (se nedenfor), og nu har jeg skruet op for indsatsen med køb af domænet grundstofdag.dk.

Foreløbig linker det bare til en side her på bloggen, men det er da en start.

Jeg håber at finde lidt teknisk hjælp til til at lave et lidt federe site på et tidspunkt, fx også med muligheden for at man kan indtaste sin alder eller sin næste fødselsdag, og så få præsenteret lidt lækker info om sit aktuelle grundstof.

Skulle du have lyst til at hjælpe som en eller anden form for pro bono – eller måske en flaske – så sig endelig til 😃

Grundstofdag.dkGrundstofdag.dk

Den korte pitch

Ideen med at fejre Grundstofdag er enkel.

Hvert år fejrer man sin fødselsdag ved at søge viden om det grundstof, hvis atomnummer i Det Periodiske System som passer til ens alder.

Når man bliver 1 fejrer man Brint-fødselsdag, når man bliver 2 er det Helium-dag, og så videre.

Når andre fylder år, så ønsker man dem selvfølgelig også tillykke med et “glædelig Iridium-dag”, “håber du må få et godt Jern-år”, eller hvilket grundstof personen nu er nået til.

Læs en lille smule mere på Grundstofdag.dk – og så kommer der forhåbentlig mere på sitet i den kommende tid!

Up next Nostatrip med troubaduren Anti-mål Jeg læste for relativt nylig en fin artikel, der handlede om at tilrettelægge både sin hverdag og de mere overordnede rammer for sit arbejdsliv.
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot