|||

Forretningsidé: Grøn podcast-hosting

Jeg kiggede idag med på et webinar om digitalisering og verdensmål, og til sidst spurgte oplægsholderen (Trine Plambech fra Alexandra Institutet, som også snart kan høres i en kommende episode af DataSnak), om vi havde ideer til grøn digitalisering i vores egen branche?

Og der blev jeg så lige inspireret til at overveje, om der måske kunne være penge i at tilbyde podcast-hosting, som kun benytter grønne datacentre, altså datacentre som udelukkende bruger grøn energi?

Jeg ved ikke om det er noget jeg selv skal kaste mig ud i, men jeg håber da at en af de eksisterende hosting-tjenester kunne finde på at gøre det til et selling point.

(Sig endelig til, hvis du falder over hosting-tjenester, som allerede arbejde med ideen!).

Up next Ups, nu gjorde jeg det igen Det sker heldigvis ikke så tit, at jeg går ind på Netdoktor - men nu kom jeg altså til det igen. Og som altid betyder det, at selv de mindste, men hovsa hvad kom der lige der
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot