|||

Endnu et forsøg på at få styr på hverdagen

Så faldt jeg endnu en gang i gryden med ny task manager…. Det begynder at ligne en besættelse, indrømmer jeg.

I disse måneder er jeg ret optaget af tanken om at integrere kalenderen meget mere aktivt i min daglige og ugentlige planlægning, men det er forsvindende få tjenester og apps, der tænker kalender-overblikket ind i todo-listerne.

Jeg har tidligere skrevet om Sorted 3, der er ganske fint, men mangler en Mac-app, og har en del knaster i den daglige brug.

Derfor har jeg forsøgsvis kastet mig over Calendar 366.

366 (mellem venner) bruger Apples Reminders til todo-lister, og iCloud/Google-kalendere ved siden af. Det betyder, at jeg kan få et godt overblik over hvor mange timer af min dag, der går med de aktuelle opgaver og møder - hvis ellers jeg husker at skrive den forventede varighed på mine tjanser.

Dagene blokkes ud med både møder og opgaverDagene blokkes ud med både møder og opgaver

Det er sært nok de færreste task managers, der lader én skrive ‘duration’ på opgaverne, og endnu færre som bruger det aktivt i planlægningen - hvilket er meget mystisk for mig.

Desværre vokser træerne ikke ind i himlen. 366 er lidt plaget af bugs, som dog løbende bliver tacklet, lader det til - der er allerede kommet flere opdateringer siden jeg første gang tjekkede appen for 3-4 uger siden.

Man skal dog være opmærksom på, at der stadig er små irritationsmomenter - men jeg krydser fingre og håber at de bliver løst henad vejen.

Imens venter vi også på at nogen rent faktisk laver den perfekte løsning lige præcis til mig…

Up next Influenzadag Hygge-hallucination Hvis man ikke har lyst til at lege med svampe og andre mere eller mindre ulovlige substanser, så kan jeg “anbefale” kombinationen af forkølelse, en
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot