|||

Endnu en app…

Man tror det er løgn, men jeg lod mig igen lokke til at købe en app til både iOS og macOS for at udforske mulighederne i timeblocking.

Denne gang har jeg kastet mig over Firstseed Calendars, der ligesom Calendar 366 bruger Google/iCloud-kalendere og Apple Reminders som en slags database.

Firstseed giver mulighed for at se både kalenderaftaler og todos som blokke i enten dag-, uge- eller månedsoverblik, og det er ret præcist dét, jeg leger med for tiden.

Appen har nogle fordele sammenlignet med 366, der fx gjorde det ret besværligt at få overblik over sine Reminder-lister, og en rigtig fin feature er, at man kan lave en todo om til en kalenderaftale eller omvendt. Det er dejlig fleksibelt.

Men træerne vokser ikke ind i himlen. Reminders er stadig begrænset sammenlignet med apps som Things eller Todoist, og Firstseed-interfacet er i den grimme ende - især på Mac, hvor jeg også allerede har ramt et par bugs.

Ikke desto mindre kører jeg videre - forhåbentlig i hvert fald nogle uger - indtil jeg for alvor beslutter mig for, om timeblocking er det rigtige.

Jagten fortsætter.

Up next Lange gange Jeg har fundet på et nyt ord Nu er jeg så bare i tvivl om, hvorvidt det skal være en podcast, et firma, et hashtag eller bare noget jeg går og siger og håber det vokser
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot