|||

Endnu en app…

Man tror det er løgn, men jeg lod mig igen lokke til at købe en app til både iOS og macOS for at udforske mulighederne i timeblocking.

Denne gang har jeg kastet mig over Firstseed Calendars, der ligesom Calendar 366 bruger Google/iCloud-kalendere og Apple Reminders som en slags database.

Firstseed giver mulighed for at se både kalenderaftaler og todos som blokke i enten dag-, uge- eller månedsoverblik, og det er ret præcist dét, jeg leger med for tiden.

Appen har nogle fordele sammenlignet med 366, der fx gjorde det ret besværligt at få overblik over sine Reminder-lister, og en rigtig fin feature er, at man kan lave en todo om til en kalenderaftale eller omvendt. Det er dejlig fleksibelt.

Men træerne vokser ikke ind i himlen. Reminders er stadig begrænset sammenlignet med apps som Things eller Todoist, og Firstseed-interfacet er i den grimme ende - især på Mac, hvor jeg også allerede har ramt et par bugs.

Ikke desto mindre kører jeg videre - forhåbentlig i hvert fald nogle uger - indtil jeg for alvor beslutter mig for, om timeblocking er det rigtige.

Jagten fortsætter.

Up next Lange gange Jeg har fundet på et nyt ord Nu er jeg så bare i tvivl om, hvorvidt det skal være en podcast, et firma, et hashtag eller bare noget jeg går og siger og håber det vokser
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde