|||

Dyrt display – men jeg ælsker det

Jeg kom til(!) at bestille et Apple Studio Display for nylig, da Cupertino-kolossen endelig præsenterede en ny og længe ventet ekstern monitor.

Der var åbenbart mange andre med samme behov, for den var i flere ugers ventetid allerede dagen efter, men nu er den endelig kommet og sat op på kontoret.

I skærmens lysI skærmens lys

I virkeligheden ville jeg jo gerne have to, et til kontorfællesskabet og et derhjemme, men mange penge har jeg altså heller ikke.

Og det er en dyr skærm. Også for dyr, på mange måder.

Men nu er den her, og jeg er allerede ved at glemme de mange penge, for den er temmelig fantastisk.

For det første er selve displayet væsentlig bedre (til Mac-brug) end min tidligere 27-tommers LG-monitor.

De indbyggede højttalere er også overraskende fine til baggrundslytning, og måske endda lidt podcast-redigering i ny og næ, og selvom det indbyggede webcam afgjort er skærmens svageste punkt, så er det der, og kan sagtens bruges.

Og så må jeg indrømme, at jeg også bare synes Apple har lavet et ekstremt flot display, der er solidt og stilrent kram hele vejen rundt.

Selv ventilationshullerne er flotteSelv ventilationshullerne er flotte

Så nu er jeg ekstremt splittet mellem trangen til at sidde i det hyggelige nye hjemmekontor og så ved skrivebordet i kontorfællesskabet foran mit nye Studio Display.

Decisions, decisions…

Up next Hjemmekontor i nye klæder Afgrunden - en øvelse i at tænke det helt store perspektiv De sidste par uger har jeg – sideløbende med andre bøger – høvlet mig igennem Toby Ords The Precipice: Existential Risk and the Future of Humanity.
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen