|||

Dyrt display – men jeg ælsker det

Jeg kom til(!) at bestille et Apple Studio Display for nylig, da Cupertino-kolossen endelig præsenterede en ny og længe ventet ekstern monitor.

Der var åbenbart mange andre med samme behov, for den var i flere ugers ventetid allerede dagen efter, men nu er den endelig kommet og sat op på kontoret.

I skærmens lysI skærmens lys

I virkeligheden ville jeg jo gerne have to, et til kontorfællesskabet og et derhjemme, men mange penge har jeg altså heller ikke.

Og det er en dyr skærm. Også for dyr, på mange måder.

Men nu er den her, og jeg er allerede ved at glemme de mange penge, for den er temmelig fantastisk.

For det første er selve displayet væsentlig bedre (til Mac-brug) end min tidligere 27-tommers LG-monitor.

De indbyggede højttalere er også overraskende fine til baggrundslytning, og måske endda lidt podcast-redigering i ny og næ, og selvom det indbyggede webcam afgjort er skærmens svageste punkt, så er det der, og kan sagtens bruges.

Og så må jeg indrømme, at jeg også bare synes Apple har lavet et ekstremt flot display, der er solidt og stilrent kram hele vejen rundt.

Selv ventilationshullerne er flotteSelv ventilationshullerne er flotte

Så nu er jeg ekstremt splittet mellem trangen til at sidde i det hyggelige nye hjemmekontor og så ved skrivebordet i kontorfællesskabet foran mit nye Studio Display.

Decisions, decisions…

Up next Hjemmekontor i nye klæder Afgrunden - en øvelse i at tænke det helt store perspektiv De sidste par uger har jeg – sideløbende med andre bøger – høvlet mig igennem Toby Ords The Precipice: Existential Risk and the Future of Humanity.
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde