|||

Domænesjov

Nu vil jeg ikke afsløre for meget, men jeg har gang i et nyt, spændende projekt, som jeg glæder mig til snart at fortælle om!

Men i den forbindelse skal man jo have et navn og et domæne (for slet ikke at tale om sociale profiler), og dét kan hurtigt blive en udfordring.

Det er i sig selv naturligvis svært at finde på nye, gode navne - men dobbelt svært fordi der virkelig er langt mellem navne, der samtidig kan skaffes som domæner. I hvert fald ikke når det gælder de vigtigste TLD’er.

Men jo. Man kan selvfølgelig vælge .ninja eller .fail, hvis man har lyst…

Up next Kold forårsmorgen Gang i podcast-land Der sker virkelig ting i podcast-universet for tiden. Bare lige på det seneste har Spotify jo købt både Gimlet og Anchor, og nu vil tre danskere -
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration