|||

Det går altid op og ned

Forleden fik jeg den ærgerlige besked, at Teknologiens Mediehus (Ingeniøren) af økonomiske årsager ikke længere kan have mig til at lave Transformator-podcast. Tre episoder tilbage, og så er det slut.

Det er irriterende af mange årsager: dels har det været en fast opgave i knap to år og en solid del af min indtjening, dels har det været en sjov og spændende tjans med gode kolleger, og så har det også været en forholdsvis fin succes, med god feedback og gode lyttertal.

Her tre uger inden sommer er det nok tvivlsomt, om jeg lige får banket nye kunder - endsige nye faste aftaler - op af jorden, så det plager mig lidt.

Men jeg har besluttet mig for, at det nok går altsammen, så selvom jeg har sagt ja til lidt ekstra-opgaver her de næste par uger (lidt panisk er man vel altid), så har jeg tænkt mig at holde sommerferie som planlagt og ikke tænke på det for alvor før til august igen.

Dén plan kommer naturligvis ikke til at holde helt - men ikke desto mindre vil jeg altså prøve ikke at bekymre mig mere end højst nødvendigt…

Up next Temperaturen på internettet Mary Meeker har skrevet sin årlige moppedreng af en rapport om internettets tilstand. Vox har hjulpet os med at koge de over 300 slides ned til en Gensyn! Save the clock tower!
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline