|||

Det er skidesmart lige indtil det ikke er smart længere

Kan man høre at jeg er irriteret over at min cloud sync-tjeneste pludselig - af mystiske årsager - ikke er i sync længere?

Der er 60 filer på tilsammen 1.50GB som tjenesten påstår er ved at blive downloadet på min MacBook - uden at der sker noget.

Jeg mistænker, at jeg har slettet en fil som den på en eller anden måde stadig tror den skal synce, og i mellemtiden hænger der så halvanden Gig i limbo og kan ikke komme videre.

Suk.

Update: Nogle dage senere fandt jeg den formastelige mappe, der fik synkroniseringen til at snuble. Jeg ved ikke helt hvorfor, men nu har jeg i det mindst fået sync’en til at virke igen…

Up next Jorden i 1000 stykker Kran i sol i Aarhus
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot