|||

Det er skidesmart lige indtil det ikke er smart længere

Kan man høre at jeg er irriteret over at min cloud sync-tjeneste pludselig - af mystiske årsager - ikke er i sync længere?

Der er 60 filer på tilsammen 1.50GB som tjenesten påstår er ved at blive downloadet på min MacBook - uden at der sker noget.

Jeg mistænker, at jeg har slettet en fil som den på en eller anden måde stadig tror den skal synce, og i mellemtiden hænger der så halvanden Gig i limbo og kan ikke komme videre.

Suk.

Update: Nogle dage senere fandt jeg den formastelige mappe, der fik synkroniseringen til at snuble. Jeg ved ikke helt hvorfor, men nu har jeg i det mindst fået sync’en til at virke igen…

Up next Jorden i 1000 stykker Kran i sol i Aarhus
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde