|||

Den næste store ting

Det er lige ved at være 20 år siden, at Segway-køretøjet efter lang tids hemmelighedskræmmeri blev sluppet løs til en mildest talt undervældet modtagelse.

Den gyroskopiske scooter blev inden lanceringen udråbt til at være en revolution der for altid ville forvandle urban transport, men endte med at blive en joke.

Forlæggeren, der måske ufrivilligt var skyld i den kolossale hype, og dermed måske skyld i at det blev en buldrende fiasko, har skrevet sin udlægning af historien til Slate.

Det er en ærlig, underholdende og lærerig lille fortælling om innovation, glemte brugerbehov, ingeniørnørderi og amokløbende storytelling i de glade dotcom-dage.

Når dét så er sagt, så må jeg indrømme, at jeg siden allerførste korte tur på en Segway altid har syntes at de var helt fantastisk sjove at køre på.

Jeg prøvede første gang i 2005-agtigt, senere var jeg på rigtig turist-rundtur i København med 10 andre, og endelig havde jeg fornøjelsen af et par gode ture i DR Byen, da jeg hjalp Nikolaj Sonne med et par tests til “So Ein Ding.”

At vi havde det sjovt – selv da jeg knaldede hovedet ind i en dørkarm fordi jeg havde glemt at jeg stod på en 30 cm høj Segway – kan man konstatere i dette lille hjemmefilmede videoklip fra 2011.

Up next TDIL 20210821 1971 – et godt år i musik og film
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration