|||

Alle disse muligheder…

I den fortsatte saga om time blocking og kalender+todo-apps er jeg foreløbig landet (tilbage) på Fantastical med Apple Reminders som supplement.

Jeg opdagede at Fantastical faktisk håndterer Reminders bedre end jeg troede, og selvom det ikke er helt så integreret som ønsket (og visningen på iOS ikke er optimal), så er det bedre end Calendard 366 og Firstseed Calendars, synes jeg.

Men når man først går igang med den slags, så er det svært at stoppe.

Kalender-noter med turbo

For så kom jeg jo i tanke om appen Agenda, der er en slags tidsfokuseret note-app, som på nogle planer minder om apps som Bear eller Apple Notes, men på andre måder mere er en kalender-app på steroider.

Jeg har aldrig rigtig kunnet greje Agenda (og har i øvrigt været rigtig glad for Bear), så det er ikke kommet videre end lige at tjekke den ud. Men nu hvor min hverdag og min projekthåndtering i dén grad er knyttet til kalenderplanlægning, så begynder Agenda pludselig at give mening.

Jeg mangler dog en bedre integration til Apple Reminders, men de har lovet at det er på vej, og er jeg alvorligt bange for at mit lange forhold til Bear er truet… Nå, vi får se.

Noter med dato

Et helt tredje alternativ er Noteplan - en markdown-baseret app, som også har ret tæt sammenknytning af noter og kalender, men som også savner bedre kontakt især til Reminders.

Noteplan har så nogle andre fordele - fx gemmes alle noter som txt-filer i iCloud så man i princippet nemt kunne flytte dem, eller i hvert fald redigere dem i en anden app - men foreløbig afventer jeg lige og ser.

Der er nemlig også rygter om, at Brett Terpstra (berømt blandt meget andet for nvALT-note-appen) nu endelig snart har noget nyt på vej i samme genre(!)

Decisions, decisions…

Up next CO2-hverdag Klimakatastrofen lurer, og jeg har generelt meget svært ved at tro på, at vi kan løse problemerne. Som kollektiv er vi for kortsigtede, for KasteBot Altid hyggeligt at se danske robotter blive brugt til lidt sjov - og potentiel anvendelig - forskning 😀🤖 Google Teaches Robot to Toss Bananas
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde