|||

Årets Uafhængige Podcast – RumSnak

Det er ikke så tit at jeg lader mit arbejde optræde direkte her på bloggen, hvor jeg normalt jo bare navlepiller i min (teknologiske) hverdag.

Men jeg tillader mig at gøre en undtagelse idag, og snige lidt skamløs selvfejring ind på siden.

Her lørdag den 6. april modtog RumSnak nemlig Podcastprisen 2023 i kategorien Årets Uafhængige.

RumSnak er en podcast om dansk rumforskning, teknologi og forretning, som jeg har lavet sammen med Tina Ibsen siden 2019.

Blomster og diplomBlomster og diplom

Prisen for Årets Uafhængige “…hylder de podcastere, der med autonomi og uden hjælp fra store medier og platforme deler deres viden og passion. I bedømmelsen lægger juryen vægt på kvalitet, passion og evnen til at slå igennem lydmuren og blive en succes blandt lytterne.”

Vi er naturligvis ekstremt stolte, og med så mange andre fantastiske podcasts derude er det en stor ære at blive podcastpris-vindere 🚀

Up next Pomodoro-eksperiment med AI-twist How to Blow Up a Pipeline
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side