|||

Version 2.0?

Jeg nærmer mig efterhånden episode nummer 60 af min con amore- podcast work.flow - om arbejde og (digitale værktøjer).

Logo til work.flow podcastenLogo til work.flow podcasten

Jeg startede podcasten som et sideprojekt da jeg blev selvstændig, og selvom den har undergået nogle små forandringer gennem tiden, og selvom jeg nogle gange har måttet lavet nogle ret anderledes ‘mellemepisoder’, så er det grundlæggende format det samme:

En tilbagelænet samtale med en gæst, der fortæller om sit arbejde og sine værktøjer - maskiner, apps, programmer, vaner, etc.

Der bliver kun lavet en lille smule kosmetisk redigering inden jeg udgiver - det allermeste kommer med. Både fordi det helst ikke skal tage alt for meget tid at lave (det er jo “bare” et sideprojekt), dels fordi jeg godt kan lide dén podcast-stil (som er temmelig anderledes end det allermeste radio jeg nogensinde lavede i DR).

Jeg synes heldigvis stadig det er sjovt at lave, men går og overvejer at justere en smule på konceptet og lave en work.flow 2.0.

Et opdateret format

Jeg har ikke taget nogen beslutning om præcis hvordan den nye inkarnation skal tage sig ud, men tror det bliver noget med en lidt mere struktureret vekslen mellem forskellige twists på formatet.

Nogle episoder kommer til at ligne sig selv, andre bliver mere reportage-fokuserede, atter andre vil nok gå mere i dybden med en bestemt app eller tjeneste (og være mindre portræt-agtig), og så videre.

Jeg koger også på ideen om at lave flere indskudte kommentarer eller faktabokse, altså ting som er skrevet og speaket efter interviewet.

Nå, vi får se hvad det bliver til - og under alle omstændigheder bliver det nok en slags konceptudvikling for åben mikrofon 😃

Up next Pod-boble? Jeg synes det er supercool, at der dukker så mange nye, spændende danske podcasts op nærmest hver eneste dag. Og der bliver eksperimenteret på livet Not-so-Bon Iver Det hurtige take på søndagens Bon Iver-koncert i Royal Arena: For første må jeg erkende, at mit tidligere snobberi mod kæmpestore videoskærme til
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde