|||

Meta-blogpost

Jeg er relativt stor fan af dagbogs-appen Day One (selvom jeg sidste år brugte noget tid på at tjekke alternativer, bare for sjovs skyld).

En af de fineste features er “On This Day”, som jeg også har som widget på min Padde. Ideen er naturligvis, at man får vist dagbogs-noter fra den pågældende dato de foregående år.

Jeg har efterhånden brugt Day One i omkring 10 år, så det er ret hyggeligt at sidde og kigge tilbage på fx 3. juli i 2021 (hvor jeg lige havde fået vaccine-skud nummer to), 2017 (første feriedag) eller helt tilbage i 2014 (hvor jeg var ude at prøve en såkaldt Me-Mover trædecykel-ting).

Nåmen, alt dette i virkeligheden bare for at sige, at jeg igår i min På Denne Dag fik beskeden om, at jeg den 2. juli 2018 havde lagt min blog i tjenesten Blot.im, som jeg så nu kan fejre seks-års jubilæum hos.

Blot er supernem at bruge, fordi man basalt set bare smider tekst-filer og billeder i mapper i Dropbox, vælger en design-skabelon, og så er det dét.

Voilá blog – for beskedne $20 om året.

Jeg har fra tid til anden kigget på alternativer – og kunne stadig godt tænke mig fx at prøve Write.as, Bear blog, eller vende tilbage for at tjekke micro.blog igen – men Blot er så nem og bekvem, at der jo ikke er nogen reel grund til at skifte…

Måske er Blot også noget for dig?

Up next Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Grå sommermorgen ved Søerne
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration