|||

Dårlige hotel-minder

Er lige tjekket ind på hotel i Århus - og det er jo fint nok.

Rart sted, stort værelse - oven i købet med lille terasse, som dog ville være sjovere hvis det ikke var 3 grader Celsius og stiv kuling derude - og med en morgenbuffet jeg allerede glæder mig til.

Men da jeg gik ned af gangen mod mit værelse, huskede jeg pludselig, at sidst jeg boede her vågnede jeg om morgenen til nyheden om, at Trump havde vundet præsidentvalget…

Og så var her ikke så rart længere.

Jeg kan mærke at jeg næsten har PTSD, og at jeg blev i decideret dårligt humør, på trods af terrasse, kaffemaskine, plads, wifi og det hele.

#førsteverdensproblem - men alligevel.

Up next Bruger eller bug-tracker? For tiden er jeg på jagt efter to typer af apps eller tjenester, som jeg simpelthen ikke rigtig kan finde i en version, der præcis passer til mine Hov tand - hvad laver du på bordet?
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration