|||

Dårlige hotel-minder

Er lige tjekket ind på hotel i Århus - og det er jo fint nok.

Rart sted, stort værelse - oven i købet med lille terasse, som dog ville være sjovere hvis det ikke var 3 grader Celsius og stiv kuling derude - og med en morgenbuffet jeg allerede glæder mig til.

Men da jeg gik ned af gangen mod mit værelse, huskede jeg pludselig, at sidst jeg boede her vågnede jeg om morgenen til nyheden om, at Trump havde vundet præsidentvalget…

Og så var her ikke så rart længere.

Jeg kan mærke at jeg næsten har PTSD, og at jeg blev i decideret dårligt humør, på trods af terrasse, kaffemaskine, plads, wifi og det hele.

#førsteverdensproblem - men alligevel.

Up next Bruger eller bug-tracker? For tiden er jeg på jagt efter to typer af apps eller tjenester, som jeg simpelthen ikke rigtig kan finde i en version, der præcis passer til mine Hov tand - hvad laver du på bordet?
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh