|||

Bruger eller bug-tracker?

For tiden er jeg på jagt efter to typer af apps eller tjenester, som jeg simpelthen ikke rigtig kan finde i en version, der præcis passer til mine ønsker og behov.

Den ene er er en kombination af task manager og kalender, der kan give overblik i hverdagen.

Den anden er til research med pdf’er, bogmærker, noter, etc., der kan give overblik på arbejdets indhold.

Jo, der er masser af den slags derude, men ingen der - endnu - har ramt lige i plet for mig.

Lidt for krævende

Nåmen, heldigvis synes jeg jo at den slags er lidt hyggeligt at dimse med, selvom det også nogle gange er tidskrævende og frustrerende.

Og indimellem kan det blive lidt for meget. I denne uge har jeg indsendt i hvert fald 4 bug-rapporter til udviklere af apps, som jeg har i trial-versioner eller har købt fordi de så lovende ud og liiiige skulle prøves.

Jeg betaler normalt med glæde for mine apps og tjenester, og jeg har fuld forståelse for at det er kompliceret at bygge og vedligeholde.

Men nogle gange kan man godt blive lidt muggen, når man igen har brugt 6, 10 eller 20 dollaser på noget software, og så skal bruge en masse tid på at slås med fejl, og måske altså oven i købet vælge at dokumentere og sende feedback til folkene bag.

Det er specielt frustrerende når det så alligevel ikke viser sig at være helt det rigtige værktøj…

Ah, well. Jagten fortsætter.

Up next Statue - Into the Statue-verse Dårlige hotel-minder Er lige tjekket ind på hotel i Århus - og det er jo fint nok. Rart sted, stort værelse - oven i købet med lille terasse, som dog ville være sjovere
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration