|||

Bruger eller bug-tracker?

For tiden er jeg på jagt efter to typer af apps eller tjenester, som jeg simpelthen ikke rigtig kan finde i en version, der præcis passer til mine ønsker og behov.

Den ene er er en kombination af task manager og kalender, der kan give overblik i hverdagen.

Den anden er til research med pdf’er, bogmærker, noter, etc., der kan give overblik på arbejdets indhold.

Jo, der er masser af den slags derude, men ingen der - endnu - har ramt lige i plet for mig.

Lidt for krævende

Nåmen, heldigvis synes jeg jo at den slags er lidt hyggeligt at dimse med, selvom det også nogle gange er tidskrævende og frustrerende.

Og indimellem kan det blive lidt for meget. I denne uge har jeg indsendt i hvert fald 4 bug-rapporter til udviklere af apps, som jeg har i trial-versioner eller har købt fordi de så lovende ud og liiiige skulle prøves.

Jeg betaler normalt med glæde for mine apps og tjenester, og jeg har fuld forståelse for at det er kompliceret at bygge og vedligeholde.

Men nogle gange kan man godt blive lidt muggen, når man igen har brugt 6, 10 eller 20 dollaser på noget software, og så skal bruge en masse tid på at slås med fejl, og måske altså oven i købet vælge at dokumentere og sende feedback til folkene bag.

Det er specielt frustrerende når det så alligevel ikke viser sig at være helt det rigtige værktøj…

Ah, well. Jagten fortsætter.

Up next Statue - Into the Statue-verse Dårlige hotel-minder Er lige tjekket ind på hotel i Århus - og det er jo fint nok. Rart sted, stort værelse - oven i købet med lille terasse, som dog ville være sjovere
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde