|||

Tyve års blog-jubilæum

Forleden tog jeg lige en tur med at rydde op i mine data på Google, og i den forbindelse opdagede jeg, at jeg stadig havde mine gamle posts liggende fra allerførste gang jeg lavede en ‘weblog’.

Det er i dag præcis 20 år siden(!)

Hvis jeg ikke husker meget galt, så kom det lige i kølvandet på det års Reboot-festival, hvor alle og enhver og deres moster snakkede ’blogs.

I den faste tradition for nye platforme og medier handlede første (okay, alle) opslag om at blogge – og mand, hvor det føltes hipt.

Nåmen, altså, jeg synes jo lige at jeg ville lave mig en weblog, når nu vi taler så meget om det…

Projektet holdt ikke mange dage – fire, for at være specifik – men ikke desto mindre har jeg faktisk on-and-off blogget mange af årene siden.

Nogle gange på andres platforme, andre gange på mine egne skiftende sites – og de sidste 3 års tid altså lige her, på 4nd3rs.dk.

For tiden synes jeg, at jeg er inde i en god gænge, selvom jeg stadig nok mestendels bare skriver for mig selv og en lille håndfuld, der følger bloggen af pligt.

Men jeg hygger mig i hvert fald med det…

Her er for 20 år mere 🥃

Up next Første stik Hej lille ven
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot