|||

Tyve års blog-jubilæum

Forleden tog jeg lige en tur med at rydde op i mine data på Google, og i den forbindelse opdagede jeg, at jeg stadig havde mine gamle posts liggende fra allerførste gang jeg lavede en ‘weblog’.

Det er i dag præcis 20 år siden(!)

Hvis jeg ikke husker meget galt, så kom det lige i kølvandet på det års Reboot-festival, hvor alle og enhver og deres moster snakkede ’blogs.

I den faste tradition for nye platforme og medier handlede første (okay, alle) opslag om at blogge – og mand, hvor det føltes hipt.

Nåmen, altså, jeg synes jo lige at jeg ville lave mig en weblog, når nu vi taler så meget om det…

Projektet holdt ikke mange dage – fire, for at være specifik – men ikke desto mindre har jeg faktisk on-and-off blogget mange af årene siden.

Nogle gange på andres platforme, andre gange på mine egne skiftende sites – og de sidste 3 års tid altså lige her, på 4nd3rs.dk.

For tiden synes jeg, at jeg er inde i en god gænge, selvom jeg stadig nok mestendels bare skriver for mig selv og en lille håndfuld, der følger bloggen af pligt.

Men jeg hygger mig i hvert fald med det…

Her er for 20 år mere 🥃

Up next Første stik Hej lille ven
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde