|||

Small Web – det lille internet

Jeg er gået all-in på den reklamefri betalingssøgemaskine Kagi, som giver fine resultater, har bekvemme AI-features og bare er gennemsympatisk.

Og for et par uger siden præsenterede de oven i købet endnu en grund til at skifte fra techgiganterne – nemlig det hyggelige Small Web-initiativ, der får websurferi til at føles som i de gode gamle dage.

Endnu en grund til at ælske Kagi 🖤

Så tag med på tur på det store interwebs med masser af overraskelser og svinkeærinder og kaninhuller!

PS. Hvis du vil dykke ned ideen om “Det Lille Web”, så kan du også læse gnavne, men altid fornuftige, Arals blog om konceptet.

Up next Planlægning af projekter Stemning i Haven
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning