|||

Small Web – det lille internet

Jeg er gået all-in på den reklamefri betalingssøgemaskine Kagi, som giver fine resultater, har bekvemme AI-features og bare er gennemsympatisk.

Og for et par uger siden præsenterede de oven i købet endnu en grund til at skifte fra techgiganterne – nemlig det hyggelige Small Web-initiativ, der får websurferi til at føles som i de gode gamle dage.

Endnu en grund til at ælske Kagi 🖤

Så tag med på tur på det store interwebs med masser af overraskelser og svinkeærinder og kaninhuller!

PS. Hvis du vil dykke ned ideen om “Det Lille Web”, så kan du også læse gnavne, men altid fornuftige, Arals blog om konceptet.

Up next Planlægning af projekter Stemning i Haven
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen