|||

Rejse-revival - op ad vulkanen

I slutningen af marts 1990 var vi ankommet til Bali med klemte knæ efter en heftig bustur fra Jakarta.

Vi efterlod de tunge rygsække i Ubud, lejede et par udknaldede mountainbikes og drog på rundtur.

Efter et par dage var vi nået til Batur, hvor vi boede i et hostel nede i det gigantiske krater.

Og tidligt om morgenen den 30. marts lod vi os føre på bjergvandring op for at se ned i det - meget mindre, men aktive - vulkanske krater i midten.

For en gangs skyld lavede vi noget før morgenmaden. Op kl 3 i bælgravende mørke, på med klunset, og så ud at vade i rismarker indtil vi fandt en guide.

Han slæbte en spand med sodavand, en lommelygte og os med op til atoppen af Mt. Batur, hvor vi - frysende i den kolde vind - nød den smukke solopgang over bjergene og den yderste kraterrand.

På vej ned, skridende i sten & grus, stoppede vi lige ved krateret og så det dampe fra sprækkerne - et eller andet sker der noget!

Vi kæmpede os vej ned, og efter morgenmaden badede vi i de varme kilder. Skønt med lidt varmt vand, det første siden Bangkok. At ligge og dase mens musklerne løsnes, og bare slappe af…aaaah.

Så lige en kølig dukkert i søen og tilbage igen. Livet er fedt.

Efter frokosten fik vi en lille lur, og til aftensmaden snakkede vi med nogle danskere - vi mødes senere i Ubud. Vi ville ha’ haft et varmt godnat-bad, men kilden var tørlagt. Øv.

Det lyder sgu som en ganske god dag…

Up next Kølig morgen DagensDims
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude