|||

DagensDims

Det er ikke kunst, men jeg har leget lidt i LumaFusion og lavet en video om at tage billeder med mine fine iPhone-linser fra Moment.

Jeg er glad for mine iPhone-linserJeg er glad for mine iPhone-linser

Jeg har en anamorfisk linse, som gør at jeg kan tage billeder eller filme i fuldfed widescreen, og en makro-linse til at tage closeups af bittesmå detaljer.

Videoen er mit bidrag til Twitter-serien om #DagensDims - på opfordring af Esben Hardenberg (der selv har lavet en fin video om en mini-computer).

Up next Rejse-revival - op ad vulkanen I slutningen af marts 1990 var vi ankommet til Bali med klemte knæ efter en heftig bustur fra Jakarta. Vi efterlod de tunge rygsække i Ubud, lejede Kan i huske mønter?
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft