|||

DagensDims

Det er ikke kunst, men jeg har leget lidt i LumaFusion og lavet en video om at tage billeder med mine fine iPhone-linser fra Moment.

Jeg er glad for mine iPhone-linserJeg er glad for mine iPhone-linser

Jeg har en anamorfisk linse, som gør at jeg kan tage billeder eller filme i fuldfed widescreen, og en makro-linse til at tage closeups af bittesmå detaljer.

Videoen er mit bidrag til Twitter-serien om #DagensDims - på opfordring af Esben Hardenberg (der selv har lavet en fin video om en mini-computer).

Up next Rejse-revival - op ad vulkanen I slutningen af marts 1990 var vi ankommet til Bali med klemte knæ efter en heftig bustur fra Jakarta. Vi efterlod de tunge rygsække i Ubud, lejede Kan i huske mønter?
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot