|||

Er det stadig pjæk, når man som selvstændig giver sig selv en halv fridag (fordi man føler sig småsløj, splattet og uden energi)?

Up next Fod-forfald For første gang i mit liv døjer jeg med en skavank, der får mig til at overveje et besøg hos en fodterapeut. Sic transit gloria mundi Hjemmeside-rod anno 2022 Tilbage i de glade web-dage i 1998 brugte jeg det meste af en sommerferie med at lære html. Min freelance-makker Rasmus og jeg havde fået en tjans
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot