|||

Er det stadig pjæk, når man som selvstændig giver sig selv en halv fridag (fordi man føler sig småsløj, splattet og uden energi)?

Up next Fod-forfald For første gang i mit liv døjer jeg med en skavank, der får mig til at overveje et besøg hos en fodterapeut. Sic transit gloria mundi Hjemmeside-rod anno 2022 Tilbage i de glade web-dage i 1998 brugte jeg det meste af en sommerferie med at lære html. Min freelance-makker Rasmus og jeg havde fået en tjans
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning