|||

Luksusproblemer

Som det nok er fremgået af billederne på det seneste, har jeg tilladt mig den luksus i år at opgradere både mit Apple Watch og min iPhone.

Som den nørdede materialist jeg (åbenbart) er, har jeg glædet mig som et lille barn - og nu, hvor jeg har fået fingrene i grejet bruger jeg en masse tid på dimseri.

Og i det store hele er jeg voldsomt tilfreds, selvom jeg endnu ikke rigtig har fået udforsket mulighederne i de nye kameraer på telefonen.

Men ingen træer gror ind i himlen - og i år har især softwaren været ramt af bugs og udfordringer, i stærk kontrast til iOS 12, der var klippesolidt nærmest fra dag 1.

Så her de første dage slås jeg rimelig meget med ting der ikke synkroniserer, funktioner der mangler, og indstillinger der skal tweakes flere gange. (Og ja, det er et kæmpe førsteverdensproblem…)

Men hey - hvis man lige løfter sig lidt over irritationen, så er det jo en del af morskaben, at man lige skal justere lidt på tingene før de for alvor spiller :-)

Up next Der er kommet storebror Jeg savner stadig Banks En af mine absolutte yndlingsforfattere er skotske Iain (M.) Banks. Han døde desværre alt for tidligt, i 2013, men efterlod sig et stort oevre af
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning