|||

Luksusproblemer

Som det nok er fremgået af billederne på det seneste, har jeg tilladt mig den luksus i år at opgradere både mit Apple Watch og min iPhone.

Som den nørdede materialist jeg (åbenbart) er, har jeg glædet mig som et lille barn - og nu, hvor jeg har fået fingrene i grejet bruger jeg en masse tid på dimseri.

Og i det store hele er jeg voldsomt tilfreds, selvom jeg endnu ikke rigtig har fået udforsket mulighederne i de nye kameraer på telefonen.

Men ingen træer gror ind i himlen - og i år har især softwaren været ramt af bugs og udfordringer, i stærk kontrast til iOS 12, der var klippesolidt nærmest fra dag 1.

Så her de første dage slås jeg rimelig meget med ting der ikke synkroniserer, funktioner der mangler, og indstillinger der skal tweakes flere gange. (Og ja, det er et kæmpe førsteverdensproblem…)

Men hey - hvis man lige løfter sig lidt over irritationen, så er det jo en del af morskaben, at man lige skal justere lidt på tingene før de for alvor spiller :-)

Up next Der er kommet storebror Jeg savner stadig Banks En af mine absolutte yndlingsforfattere er skotske Iain (M.) Banks. Han døde desværre alt for tidligt, i 2013, men efterlod sig et stort oevre af
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen