|||

Farvel til Transformator

I dag har jeg for sidste gang været vært på podcasten Transformator i Teknologiens Mediehus. Det er trist, men sådan er det jo en gang imellem…

Det har været en absolut fornøjelse og et privilegie at arbejde sammen med de kloge hoveder på Ingeniøren (@ing) og Version2 (@version2dk), og redaktionen har taget imod mig med åbne arme i de knap to år podLAB har produceret det ugentlige show.

Desværre er der ikke længere midler til at have mig som ekstern producent, men Transformator fortsætter i nyt format efter sommer - så man kan fortsat abonnere på feedet og blive opdateret på aktuelle historier om teknik og ingeniørvidenskab!

Jeg er dog så heldig at have en del andre projekter, store som små, og lancerer også et par nye podcasts efter sommer (teaser!), så jeg kommer næppe til at gå og kede mig.

Men har man ideer til nye samarbejder i krydsfeltet mellem teknologi, samfund, kultur, hverdag - og lyd? - så er man naturligvis mere end velkommen til at hive fat i mig - jeg er @4nd3rs på Twitter 😎👍

PS. Hos Ingeniøren har man tradition for hver uge at uddele smølfer til folk, der har skrevet en god historie, hjulpet en kollega på redaktionen eller den slags.

Da jeg i dag lavede den sidste episode af Transformator fik jeg overrakt en slags æressmølf - for hvilken jeg er både taknemmelig og stolt.

Podcast-smølfPodcast-smølf

#tweet

Up next Skygger Tech i Berlin Mit lille firma har besluttet sig for at sende sin medarbejder på udviklingstur - det er jo vigtigt hele tiden at samle inspiration og ny viden!
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh