|||

Farvel til Transformator

I dag har jeg for sidste gang været vært på podcasten Transformator i Teknologiens Mediehus. Det er trist, men sådan er det jo en gang imellem…

Det har været en absolut fornøjelse og et privilegie at arbejde sammen med de kloge hoveder på Ingeniøren (@ing) og Version2 (@version2dk), og redaktionen har taget imod mig med åbne arme i de knap to år podLAB har produceret det ugentlige show.

Desværre er der ikke længere midler til at have mig som ekstern producent, men Transformator fortsætter i nyt format efter sommer - så man kan fortsat abonnere på feedet og blive opdateret på aktuelle historier om teknik og ingeniørvidenskab!

Jeg er dog så heldig at have en del andre projekter, store som små, og lancerer også et par nye podcasts efter sommer (teaser!), så jeg kommer næppe til at gå og kede mig.

Men har man ideer til nye samarbejder i krydsfeltet mellem teknologi, samfund, kultur, hverdag - og lyd? - så er man naturligvis mere end velkommen til at hive fat i mig - jeg er @4nd3rs på Twitter 😎👍

PS. Hos Ingeniøren har man tradition for hver uge at uddele smølfer til folk, der har skrevet en god historie, hjulpet en kollega på redaktionen eller den slags.

Da jeg i dag lavede den sidste episode af Transformator fik jeg overrakt en slags æressmølf - for hvilken jeg er både taknemmelig og stolt.

Podcast-smølfPodcast-smølf

#tweet

Up next Skygger Tech i Berlin Mit lille firma har besluttet sig for at sende sin medarbejder på udviklingstur - det er jo vigtigt hele tiden at samle inspiration og ny viden!
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen