|||

Bad blood, dårlig business

Dagens læse-anbefaling er “Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup” by John Carreyrou

Mit ultrakorte QikReview: Vild historie. Jeg vidste lidt - har fulgt en smule med i Theranos siden de for alvor brød igennem med begejstret mainstream-omtale i 2013-14 stykker, men det er fantastisk og næsten utroligt at læse den fulde baggrund og historie. Det er ikke nødvendigvis en bog der er specielt litterær, men det er solidt, læsværdigt, gennemresearchet - og helt crazy!

Up next Bad blood, dårlig business Dagens læse-anbefaling er “Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup” by John Carreyrou Mit ultrakorte QikReview: Vild historie. Jeg I mødeland I dag har jeg så brugt cirka 4 timer på at tage til et en-times møde i et industrikvarter i Glostrup. På den ene side er det et relativt voldsomt
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot