|||

Alder er en sær ting

Her på det seneste har det slået mig, at 47 åbenbart er den alder, hvor jeg synes jeg for alvor er ved at blive senior-agtig.

Det er lige i den tidlige ende, hvis I spørger mig - selv for én, der som mangeårig P1-medarbejde jo er professionelt gammel.

Men jeg synes jeg de seneste måneder har lagt mærke til, at jeg ofte kommer til at sige “de unge mennesker”, at jeg bliver irritabel over lyde fra naboerne, at jeg har det okay med at stort set alle dage (aftener) ligner hinanden, at at mit skæg efterhånden er næsten fuldstændig gråt og at det bliver sværere og sværere at løfte vægte nede i centret.

Jeg håber dog, at jeg trods alt stadig kan holde mig bare en lille smule på tæerne - og blive ved med at være nysgerrig og parat til at opsøge ny viden. Det er sgu næsten det vigtigste.

Nåja, og så kan det jo også være, at det bare er en lille midtvejskrise og at 48 (Cadmium!) bliver starten på en ny ungdom? Vi får se…

Up next Jeg har fundet på et nyt ord Nu er jeg så bare i tvivl om, hvorvidt det skal være en podcast, et firma, et hashtag eller bare noget jeg går og siger og håber det vokser Keyboard-kravings
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude