|||

Alder er en sær ting

Her på det seneste har det slået mig, at 47 åbenbart er den alder, hvor jeg synes jeg for alvor er ved at blive senior-agtig.

Det er lige i den tidlige ende, hvis I spørger mig - selv for én, der som mangeårig P1-medarbejde jo er professionelt gammel.

Men jeg synes jeg de seneste måneder har lagt mærke til, at jeg ofte kommer til at sige “de unge mennesker”, at jeg bliver irritabel over lyde fra naboerne, at jeg har det okay med at stort set alle dage (aftener) ligner hinanden, at at mit skæg efterhånden er næsten fuldstændig gråt og at det bliver sværere og sværere at løfte vægte nede i centret.

Jeg håber dog, at jeg trods alt stadig kan holde mig bare en lille smule på tæerne - og blive ved med at være nysgerrig og parat til at opsøge ny viden. Det er sgu næsten det vigtigste.

Nåja, og så kan det jo også være, at det bare er en lille midtvejskrise og at 48 (Cadmium!) bliver starten på en ny ungdom? Vi får se…

Up next Jeg har fundet på et nyt ord Nu er jeg så bare i tvivl om, hvorvidt det skal være en podcast, et firma, et hashtag eller bare noget jeg går og siger og håber det vokser Keyboard-kravings
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde