|||
skarver og skyerskarver og skyer
Up next Mobilabonnementer – del 2 Som jeg skrev for nylig, så har jeg netop skiftet teleselskab. Det var faktisk overraskende nemt, da jeg først havde fundet vej gennem junglen af FOMOnterey At installere eller ikke installere macOS 12 Monterey, det er spørgsmålet. Gad vide hvor længe jeg holder
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh