|||

Det glæder jeg mig til på årets Bloom

Jeg har endnu engang æren og fornøjelsen af at skulle være vært i Summer-teltet på årets Bloom festival i Søndermarken på Frederiksberg.

Summer-teltet i SøndermarkenSummer-teltet i Søndermarken

Som scenevært har jeg jo det privilegie at se alle optrædener, debatter og præsentationer, men der er selvfølgelig nogle ting jeg glæder mig mere til end andre, selvom niveauet jo bare generelt er tårnhøjt.

Her er 3 udvalgte emner fra årets Summer-program, som jeg specielt ser frem til:

  • Er din vrede ligesom min? Og hvad sker der egentlig i hjernen, når vi føler glæde eller er kede af det? Hjerneforskeren Lisa Feldman Barrett vender op og ned på vores idéer om, hvordan følelser bliver til. Se mere her.
  • Hvordan opstod livet af uorganiske molekyler? Den britiske biokemiker Nick Lane skuer dybt ned i evolutionshistorien og ind i menneskekroppen for at finde svar på en af biologiens største gåder. Det bliver powernørdet, men fedt.
  • Hvilke fossiler efterlader mennesket til fremtidens arkæologer og geologer? Med fødderne plantet i Jordens dybe fortid og blikket rettet mod en lige så fjern fremtid giver geolog Jan Zalasiewicz et spekulativt bud på menneskehedens aftryk på planeten.

Jeg gentager, at det jo er lidt urimeligt at fremhæve bare disse tre, for i virkeligheden glæder jeg mig til hele programmet og hele weekenden.

Og så glæder jeg mig ikke mindst til at sige hej til både kendte og nye besøgende på Bloom, så tag familie og venner under armen og kom og vær med!

Up next OLED blev min skæbne Så er vi igang med Bloom 2024
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude