|||

Tilbage på Instapaper?

En eller anden dag bliver jeg nødt til at blive millionær, så jeg kan sætte nogen til at udvikle de apps, der ville passe bedst til mine behov.

Jeg er på evig jagt efter det optimale todo- og kalender-setup, det mest effektive research-værktøj, og så er der noterne…

Åh, noterne.

Og aktuelt går jeg og vafler mellem Instapaper og Pocekt, fordi ingen af dem rigtig opfylder mine ønsker og behov, når det gælder indsamling og læsning af artikler.

Efter en tid med Pocket går jeg og spekulerer på, om jeg skal tilbage på Instapaper. Det er især noter og highlights, der stadig ikke fungerer supergodt i Pocket, på trods af nylige opdateringer… suk.

Jagten fortsætter.

Up next Mere morgen De voksne kan osse være bange Jeg synes de unge får lov til at slippe afsted med al klima-frygten. Det kan godt værre jeg har færre år tilbage, men derfor kan jeg vel godt være
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist