|||

Serie-tip: 7 sekunder

Der er jo alt for meget godt tv derude for tiden - men også virkelig meget bras. Det kan være svært at finde det rigtige at bruge tiden på, på trods af algoritmer og anbefalings-motorer og venlige tips fra omgivelserne.

Derfor bliver jeg ekstra glad når jeg mere eller mindre tilfældigt falder over et lille guldkorn.

Og jeg synes faktisk, at krimi-miniserien 7 Seconds på Netflix var et godt lille fund.

Det er egentlig ikke fordi det er specielt innovativt tv, det er bare en politiserie/retssalsdrama, som er virkelig velfortalt, med komplekse, multifacetterede karakterer og med et solidt plot.

Jeg glæder mig også over, at den ikke er proppet med en masse overflødig ultravold, som så mange krimier og thrillers for tiden…

Og så er den på bare 10 afsnit, og er ikke pumpet op til flere sæsoner eller mere end den kan bære.

Up next Serie-tip: 7 sekunder Der er jo alt for meget godt tv derude for tiden - men også virkelig meget bras. Det kan være svært at finde det rigtige at bruge tiden på, på trods TV-besøg
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?