|||

På besøg i det gamle moderskib

I dag var jeg lige ude forbi DR for at indtale et par dokumentarer - en lille sidegesjæft jeg synes er både hyggelig og interessant.

(Parantetisk: de første dokumentarer jeg indtalte i DR var de kontroversielle historier om skattely 💰, men på det seneste har jeg primært lagt stemme til BBC-ting om dyreliv og natur 🐨. Ikke mindre spændende, men afgjort noget andet 😜).

Anyway, det var egentlig bare for at sige, at selvom jeg efterhånden har været selvstændig i halvandet år, så er det stadig lidt sært at være ude i DR - også selvom det ikke var det første sted jeg arbejdede (jeg har både haft skrivebord i Ewaldsgade, i Radiohuset, i TV-Byen og i DR Byen).

Det er ikke trist - bare nostalgisk, og det føles stadig lidt som…hjem, i mangel af et bedre ord for en arbejdsplads, jeg stadig holder meget af, uanset den ikke længere rigtig er min.

Undtagen altså når jeg fortæller om babysæler, næseaber, regnskove eller pungflyveegerner…

Up next iPhone-fotografering i den tunge klasse Vinderne af årets iPhone Photography Awards er blevet offentliggjort, og der er virkelig mange smukke billeder - igen! Jeg synes i al ubeskedenhed, Tropenat Øj, det var sgu lige en tand for varmt i nat - fordi vi ikke rigtig kan lave gennemtræk uden at åbne til den trafikerede vej og lidt for meget støj.
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist