|||

På besøg i det gamle moderskib

I dag var jeg lige ude forbi DR for at indtale et par dokumentarer - en lille sidegesjæft jeg synes er både hyggelig og interessant.

(Parantetisk: de første dokumentarer jeg indtalte i DR var de kontroversielle historier om skattely 💰, men på det seneste har jeg primært lagt stemme til BBC-ting om dyreliv og natur 🐨. Ikke mindre spændende, men afgjort noget andet 😜).

Anyway, det var egentlig bare for at sige, at selvom jeg efterhånden har været selvstændig i halvandet år, så er det stadig lidt sært at være ude i DR - også selvom det ikke var det første sted jeg arbejdede (jeg har både haft skrivebord i Ewaldsgade, i Radiohuset, i TV-Byen og i DR Byen).

Det er ikke trist - bare nostalgisk, og det føles stadig lidt som…hjem, i mangel af et bedre ord for en arbejdsplads, jeg stadig holder meget af, uanset den ikke længere rigtig er min.

Undtagen altså når jeg fortæller om babysæler, næseaber, regnskove eller pungflyveegerner…

Up next iPhone-fotografering i den tunge klasse Vinderne af årets iPhone Photography Awards er blevet offentliggjort, og der er virkelig mange smukke billeder - igen! Jeg synes i al ubeskedenhed, Tropenat Øj, det var sgu lige en tand for varmt i nat - fordi vi ikke rigtig kan lave gennemtræk uden at åbne til den trafikerede vej og lidt for meget støj.
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde