|||

Op på vanevognen igen

Jeg har været plaget af sygdom de sidste par uger - i en grad så jeg faktisk har måttet bryde nogle vanekæder, irriterende nok.

For selvom jeg har tvunget mig selv ud at gå, og dermed har holdt fast i min neurotiske kæde med 10 kilometers gang om dagen i over 770 dage, så har jeg fx opgivet den daglige dagbog, den daglige rutine med push-ups, den daglige 10-minutters vejrtræknings-øvelse, etc.

Der ligger sikkert nogle gode lektier i at lære, at verden ikke går under af at misse træning eller sin journal en gang imellem, men lidt hårdt er det nu alligevel.

Og nu skal jeg i gang igen. Skal bare lige samle de sidste kræfter i dag, og blive helt rask. Så kører vanevognen - på godt og ondt 🤪

Up next Det værste er overstået - men I de sidste par uger har jeg været igennem mindst 3 forskellige slags sygdom og sløjhed - hvilket har været en tosset oplevelse, fordi jeg ellers Ved Kolding Fjord
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh