|||

Op på vanevognen igen

Jeg har været plaget af sygdom de sidste par uger - i en grad så jeg faktisk har måttet bryde nogle vanekæder, irriterende nok.

For selvom jeg har tvunget mig selv ud at gå, og dermed har holdt fast i min neurotiske kæde med 10 kilometers gang om dagen i over 770 dage, så har jeg fx opgivet den daglige dagbog, den daglige rutine med push-ups, den daglige 10-minutters vejrtræknings-øvelse, etc.

Der ligger sikkert nogle gode lektier i at lære, at verden ikke går under af at misse træning eller sin journal en gang imellem, men lidt hårdt er det nu alligevel.

Og nu skal jeg i gang igen. Skal bare lige samle de sidste kræfter i dag, og blive helt rask. Så kører vanevognen - på godt og ondt 🤪

Up next Det værste er overstået - men I de sidste par uger har jeg været igennem mindst 3 forskellige slags sygdom og sløjhed - hvilket har været en tosset oplevelse, fordi jeg ellers Ved Kolding Fjord
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline