|||

Ny linse til mini-mobilen

For nylig kom jeg jo til(!) at købe en iPhone 12 Mini, som jeg er blevet rigtig glad for.

Men når jeg køber ny mobil er jeg også nødt til at købe ny case, fordi jeg har et par kameralinser fra Moment, som jeg ofte bruger når jeg tager billeder.

Linserne er smarte fordi de ikke skal skiftes ud, når man skifter mobil, men bare kræver en ny case til 20-25 dollars (40 når den ikke er på tilbud) inklusive en lille indsats til at fastgøre linsen.

Dog kom jeg så også til denne gang at købe en ny linse, nemlig deres telelinse.

Tele og standardTele og standard

Den var absolut nødvendig(!) fordi Mini-mobilen ikke er født med telelinse, sådan som sine storebrødre - og nogle gange er det jo rart at kunne trække motivet lidt ind.

Så nu har jeg hele tre stykker glas fra Moment - en tele, en anamorfisk og så en macro-linse, som jeg virkelig holder meget af.

Inde i en harddiskInde i en harddisk

Up next Fire år som selvstændig Den 1. februar 2017 blev jeg helt officielt chef i eget firma, og de sidste år har jeg efterhånden haft tradition for at gøre en slags status for datakontrol
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side