|||

Ny linse til mini-mobilen

For nylig kom jeg jo til(!) at købe en iPhone 12 Mini, som jeg er blevet rigtig glad for.

Men når jeg køber ny mobil er jeg også nødt til at købe ny case, fordi jeg har et par kameralinser fra Moment, som jeg ofte bruger når jeg tager billeder.

Linserne er smarte fordi de ikke skal skiftes ud, når man skifter mobil, men bare kræver en ny case til 20-25 dollars (40 når den ikke er på tilbud) inklusive en lille indsats til at fastgøre linsen.

Dog kom jeg så også til denne gang at købe en ny linse, nemlig deres telelinse.

Tele og standardTele og standard

Den var absolut nødvendig(!) fordi Mini-mobilen ikke er født med telelinse, sådan som sine storebrødre - og nogle gange er det jo rart at kunne trække motivet lidt ind.

Så nu har jeg hele tre stykker glas fra Moment - en tele, en anamorfisk og så en macro-linse, som jeg virkelig holder meget af.

Inde i en harddiskInde i en harddisk

Up next Fire år som selvstændig Den 1. februar 2017 blev jeg helt officielt chef i eget firma, og de sidste år har jeg efterhånden haft tradition for at gøre en slags status for datakontrol
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning