|||

Når systemer knækker

Jeg har sådan en uge, hvor jeg synes alle mine apps og tjenester er propfulde af bugs, og jeg sender crash-rapporter og support-spørgsmål til højre og venstre.

Bare i dag har jeg sendt to crash-logs til Fantastical (suk), og jeg har to løbende supportsager hos hhv. TickTick og pCloud.

TickTick er jo en app/tjeneste jeg udforsker til planlægning og task management i disse dage, men de slås altså temmelig meget med at få syncet kalenderen med iCloud og Google – så hvis jeg fx retter en gentagende aftale i TickTick, så bliver jeg ikke spurgt om det kun er den specifikke event eller alle de efterfølgende, jeg vil rette i. Det er jo tosset.

De har dog lovet at tage den videre som feature request.

I pCloud slås jeg med den automatiske billedupload (til backup, i parallel med iCloud sync af Photos). Appen plejer at være smart nok til at kigge i iPhonens kamerarulle og kun tage fotos og video derfra til upload, men nu er den pludselig begyndt at hive alle billed- og videofiler ind fra alle mapper – podcastlogoer, screenshots, coverbilleder fra ebøger og så videre.

Foreløbig er jeg i det stadie, hvor jeg bare prøver at få folkene til overhovedet at forstå hvad der sker.

Det er på tidspunkter som dether at jeg tænker på folk som mine forældre, der godtnok må være fuldstændig på glatis, når tingene ikke virker.

De har ingen chancer for selv at forsøge at løse problemet, og de har også svært ved overhovedet at finde ud af hvordan man kommer i kontakt med nogle der kan hjælpe.

Up next På domkirken i Ribe Tooghalvtreds ting Tom lærte i tyvetoogtyve Tom Whitwell har i efterhånden mange år publiceret en liste med 52 sjove, sære, spændende, overraskende, nyttige eller frygtelige fakta han har lært
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning