|||

Jeg troede jeg godt kunne tage billeder…

Up next Luft-dominans Jeg går og lytter musik fra min ungdom, og tænker på om man kan opdele mennesker i to grupper, afhængig af om de bedst kan lide den første eller den Karakterernes forfald Jeg er jo ikke den første der bemærker, at karakterer og ratings efterhånden bevæger sig inden for et meget lille spænd. Jeg så et sted, at hvis man
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh