|||

Giv gaver uden overvågning

Dagens post er fra BitSnak, og handler om dimse-gaver:

“Vi nærmer os så småt juletid og der skal købes gaver, og i vores miljø bliver der sikkert købt meget elektronik og mange dimser.

Men man må jo ikke glemme privatliv og sikkerhed, bare fordi man er høj på gløgg og æbleskiver – og så er det jo heldigt, at Mozilla (det er dem med Firefox-browseren), har lavet en omfattende test af en masse dimser og grej, fra legetøj til smart-home-højttalere og meget mere.

Den hedder “Privacy not included” – et twist selvfølgelig på den gamle ting med “batteries not included” – altså at man ikke kunne være sikker på at der var batterier med i pakken, når man fik elektrisk legetøj under træet juleaften…”

Læs mere på BitSnak

Up next Dobbelt blog-holderi Der er kryds-posting med fuld skrue i denne uge, her på 4nd3rs.dk. Jeg har nemlig som et eksperiment gang i en lille tech-blog ovre på bitsnak.dk, Tidstracking i enmandsfirmaet Jeg har efterhånden snart været selvstændig i to års tid, og det kunne jeg sige og skrive meget om! Den korte version er dog heldigvis, at jeg har
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak