|||

Feriesløvhed

Jeg troede ellers lige jeg kunne nå at udnytte inertien fra en vandreferie til at drible videre og komme igang med diverse småprojekter på techfronten.

Men så snart vi landede i lejligheden blev jeg ramt af feriesløvhed, og orker ikke at gå igang med noget.

Jeg satser dog på, at jeg i løbet af de næste 2-3 uger finder lidt energi igen, så jeg kan se på eventuelt mail-skifte, mulig test af iOS beta, genopsætning af NAS, hjælp til diverse familiemedlemmer og alt det andet, der har hobet sig op…

Up next Vejle Fjord Vindblæst vand med skygge
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline