|||

Feriesløvhed

Jeg troede ellers lige jeg kunne nå at udnytte inertien fra en vandreferie til at drible videre og komme igang med diverse småprojekter på techfronten.

Men så snart vi landede i lejligheden blev jeg ramt af feriesløvhed, og orker ikke at gå igang med noget.

Jeg satser dog på, at jeg i løbet af de næste 2-3 uger finder lidt energi igen, så jeg kan se på eventuelt mail-skifte, mulig test af iOS beta, genopsætning af NAS, hjælp til diverse familiemedlemmer og alt det andet, der har hobet sig op…

Up next Vejle Fjord Vindblæst vand med skygge
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning