|||

El-røjser

Jeg har af uransagelige årsager altid drømt om at have en Rolls-Royce. Ikke nødvendigvis for at køre den selv - snarere måske for at blive transporteret i stil med en chauffør bag rattet.

Men udover de indlysende økonomiske udfordringer, så er det jo også at problem, at de tonstunge fartøjer(!) kører på døde dinosaurusser.

Pengene er selvfølgelig stadig et issue, men nu kan jeg faktisk få mig en batteridrevet luksus-slæde:

Lunaz Electric Classic Rolls-Royce

Up next Fra Krogerup Tech-trouble Det er aldrig et godt tegn, når man bliver rutineret i at lave factory reset på hjemme-gear. [Update: Til gengæld er det rart, når en
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist