|||

Domænesjov

Nu vil jeg ikke afsløre for meget, men jeg har gang i et nyt, spændende projekt, som jeg glæder mig til snart at fortælle om!

Men i den forbindelse skal man jo have et navn og et domæne (for slet ikke at tale om sociale profiler), og dét kan hurtigt blive en udfordring.

Det er i sig selv naturligvis svært at finde på nye, gode navne - men dobbelt svært fordi der virkelig er langt mellem navne, der samtidig kan skaffes som domæner. I hvert fald ikke når det gælder de vigtigste TLD’er.

Men jo. Man kan selvfølgelig vælge .ninja eller .fail, hvis man har lyst…

Up next Kold forårsmorgen Gang i podcast-land Der sker virkelig ting i podcast-universet for tiden. Bare lige på det seneste har Spotify jo købt både Gimlet og Anchor, og nu vil tre danskere -
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist