|||

Domænesjov

Nu vil jeg ikke afsløre for meget, men jeg har gang i et nyt, spændende projekt, som jeg glæder mig til snart at fortælle om!

Men i den forbindelse skal man jo have et navn og et domæne (for slet ikke at tale om sociale profiler), og dét kan hurtigt blive en udfordring.

Det er i sig selv naturligvis svært at finde på nye, gode navne - men dobbelt svært fordi der virkelig er langt mellem navne, der samtidig kan skaffes som domæner. I hvert fald ikke når det gælder de vigtigste TLD’er.

Men jo. Man kan selvfølgelig vælge .ninja eller .fail, hvis man har lyst…

Up next Kold forårsmorgen Gang i podcast-land Der sker virkelig ting i podcast-universet for tiden. Bare lige på det seneste har Spotify jo købt både Gimlet og Anchor, og nu vil tre danskere -
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh