|||

DAGE I NORDVEST

Jeg har ryddet op i mit Google-drev og fundet nogle sære, gamle dokumenter.

Et af dem var citater som Henrik Føhns og jeg havde hørt i København NV, og som vi af en eller anden grund syntes det var nødvendigt at gemme for eftertiden…

Strandet i et rugbrød

Lammet af frygt

Kan du så få pistolen ind, det er kraftedeme ulækkert

Jeg var ostevender på Enigheden

Jeg ku’ stemme en ukulele hvis det sku’ være

Det er jo nærmest poesi.

Up next Tester ny funktion med link-posts - Bookmark To File App tester ny funktion med link-posts - bookmark to file app Jeg elsker dråber på blade
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh