|||

DAGE I NORDVEST

Jeg har ryddet op i mit Google-drev og fundet nogle sære, gamle dokumenter.

Et af dem var citater som Henrik Føhns og jeg havde hørt i København NV, og som vi af en eller anden grund syntes det var nødvendigt at gemme for eftertiden…

Strandet i et rugbrød

Lammet af frygt

Kan du så få pistolen ind, det er kraftedeme ulækkert

Jeg var ostevender på Enigheden

Jeg ku’ stemme en ukulele hvis det sku’ være

Det er jo nærmest poesi.

Up next Tester ny funktion med link-posts - Bookmark To File App tester ny funktion med link-posts - bookmark to file app Jeg elsker dråber på blade
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline