|||

Call me back

Hvis man er gammel nok til at kunne huske telefonsvarere som nogle store plastikkasser man havde stående derhjemme, så har man måske også prøvet at have spas med indtale “sjove” beskeder til dem der ringede.

Det gjorde vi i hvert fald meget i min omgangskreds, der i midt-halvfemserne…

Vi begyndte med klassikeren, hvor man siger “Hallo? Hallo? Er der nogen” i 30 sekunder, før man siger “naeh, du har bare fanget telefonsvareren, læg en besked.”

Superunderholdende…

Men snart bevægede vi os videre over til at bruge musik og filmcitater, der nøjsommeligt blev linet op på cd-afspiller eller VHS-maskine, så man kunne trykke ‘record’ på telefonsvareren og optage det helt rigtige sted til den udgående besked.

Min klare musik-favorit var da jeg fik timet optagelsen lige til det gode sted af Beastie Boys’ “So What’cha Want” 😄

Jeg tror dog mestendels det førte til forvirring i den anden ende. Jeg husker det som om jeg ikke fik så mange beskeder i den tid.

Men topscoreren over dem alle var klippet fra The Simpsons hvor Homers halvbror Herb siger:

“You’re gonna hang up, call me back, and say the exact opposite of everything you just said.”

Fantastisk!

Up next Benspænd Forleden blev jeg interviewet om ‘productivity’ til en artikel i Børsen, i anledning af den nye Samsung foldable smartphone, Fold3. Det var min På museum
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist