|||

Call me back

Hvis man er gammel nok til at kunne huske telefonsvarere som nogle store plastikkasser man havde stående derhjemme, så har man måske også prøvet at have spas med indtale “sjove” beskeder til dem der ringede.

Det gjorde vi i hvert fald meget i min omgangskreds, der i midt-halvfemserne…

Vi begyndte med klassikeren, hvor man siger “Hallo? Hallo? Er der nogen” i 30 sekunder, før man siger “naeh, du har bare fanget telefonsvareren, læg en besked.”

Superunderholdende…

Men snart bevægede vi os videre over til at bruge musik og filmcitater, der nøjsommeligt blev linet op på cd-afspiller eller VHS-maskine, så man kunne trykke ‘record’ på telefonsvareren og optage det helt rigtige sted til den udgående besked.

Min klare musik-favorit var da jeg fik timet optagelsen lige til det gode sted af Beastie Boys’ “So What’cha Want” 😄

Jeg tror dog mestendels det førte til forvirring i den anden ende. Jeg husker det som om jeg ikke fik så mange beskeder i den tid.

Men topscoreren over dem alle var klippet fra The Simpsons hvor Homers halvbror Herb siger:

“You’re gonna hang up, call me back, and say the exact opposite of everything you just said.”

Fantastisk!

Up next Benspænd Forleden blev jeg interviewet om ‘productivity’ til en artikel i Børsen, i anledning af den nye Samsung foldable smartphone, Fold3. Det var min På museum
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh