|||

Bogudgivelser hvert tiende år

Som jeg allerede skamløst har reklameret for flere gange, udkom bogen om “Danmark i rummet” forleden på Lindhardt & Ringhof.

Den er skrevet sammen med Tina Ibsen (som jeg også laver RumSnak med), og vi glæder os til at se hvordan den bliver modtaget derude.

På receptionen i tirsdags gik det op for mig, at min første bog udkom i maj 2013 på Gyldendal Business. Det var ”Det man måler er man selv”, der handlede om at samle data om sig selv og sin hverdag.

I år kom så “Danmark i rummet”, der altså netop er launchet (det må det vel hedde, når det er en bog om rummet?)

Så nu er spørgsmålet, om jeg mon skal skrive en bog i 2033? Og ikke mindst hvad den så skal handle om? (Og måske om jeg ikke bare til den tid giver en AI et par stikord og en stemning, og så kører tingene af sig selv…?)

Up next Bogudgivelseskage At kværne en egernabe
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist