|||

Bogudgivelser hvert tiende år

Som jeg allerede skamløst har reklameret for flere gange, udkom bogen om “Danmark i rummet” forleden på Lindhardt & Ringhof.

Den er skrevet sammen med Tina Ibsen (som jeg også laver RumSnak med), og vi glæder os til at se hvordan den bliver modtaget derude.

På receptionen i tirsdags gik det op for mig, at min første bog udkom i maj 2013 på Gyldendal Business. Det var ”Det man måler er man selv”, der handlede om at samle data om sig selv og sin hverdag.

I år kom så “Danmark i rummet”, der altså netop er launchet (det må det vel hedde, når det er en bog om rummet?)

Så nu er spørgsmålet, om jeg mon skal skrive en bog i 2033? Og ikke mindst hvad den så skal handle om? (Og måske om jeg ikke bare til den tid giver en AI et par stikord og en stemning, og så kører tingene af sig selv…?)

Up next Bogudgivelseskage At kværne en egernabe
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning